Bokstavstavlor

Letar ni efter en snygg inredningsdetalj till restaurangen, caféet eller varför inte till hemmet för att skriva upp veckans kom-ihåg meddelande till familjen? Då har ni hittat rätt. Här hos oss finns ett varierat utbud av bokstavstavlor gjorda av slitstarkt filtmaterial med välpassande ram runt. På den filten trycks bokstäverna fast i tavlans skåra i varierande storlekar för att på ett snyggt sätt skriva upp menyer, priser eller annan information. Dessa är otroligt praktiska svartatavlor då du kan flytta runt bokstäverna och därmed också byta ut din text enkelt. Så vill ni ha en liten gammaldags touch hos er så är detta givet att köpa hos oss!

Sortering

Rekommenderad

Sortering

Välkommen till vår exklusiva kollektion av bokstavstavlor – den perfekta inredningsdetaljen för restauranger, caféer och hem över hela Sverige. Här finner du ett brett utbud av stilfulla tavlor tillverkade med omsorgsfullt utvalt slitstarkt filtmaterial och omringade av välformade ramar. Dessa eleganta tavlor kombinerar funktion och estetik på ett unikt sätt och erbjuder en praktisk lösning för att kommunicera med gäster, kunder eller familjemedlemmar på ett personligt vis.

Med våra bokstavstavlor kan du skapa ögonfångande menyer, priser eller andra viktiga meddelanden. De tryckta bokstäverna sitter stadigt fast i tavlans skåra och finns i varierande storlekar, vilket ger dig flexibilitet att uttrycka din kreativitet på ett professionellt sätt.

Det som verkligen gör våra bokstavstavlor speciella är deras flexibilitet och enkelhet att använda. Bokstäverna kan enkelt flyttas runt på tavlan, vilket är idealiskt för restauranger och caféer där menyer och specialerbjudanden ofta behöver uppdateras. Dessa tavlor är också en elegant och antik touch till hemmet, perfekta för att skriva upp veckans kom-ihåg-meddelande till familjen.

Vi är stolta över att erbjuda våra produkter med gratis frakt och trygg betalning genom Klarna. Oavsett var du befinner dig i Sverige kan du enkelt beställa våra bokstavstavlor och få dem levererade direkt till din dörr. Vi strävar efter att göra din upplevelse smidig och bekväm, så att du kan njuta av dessa eleganta inredningsdetaljer utan bekymmer.

Utforska vårt varierade utbud och låt din kreativitet flöda på dessa eleganta tavlor. Skapa en unik atmosfär och ge ditt utrymme den perfekta touchen av personlig elegans och funktionalitet, oavsett om det är för ditt företag eller hem.

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen