Sekretessfilter

Skydda din skärms integritet med vårt sekretessfilter för bärbara datorer. Perfekt för användning på offentliga platser som kaféer och tåg, filtret minskar betraktningsvinkeln och gör skärmen osynlig från sidan. Inkluderar monteringsremsor för enkel installation och användning vid behov.

Sortering

Rekommenderad

Sortering

Tänk dig scenariot: Du sitter på ditt favoritkafé, en kopp kaffe i handen och din bärbara dator framför dig. Du har viktiga projekt att slutföra och dokument att redigera. Men det är inte bara ditt arbete som fångar uppmärksamheten, utan också skärmen som visar allt för alla runt omkring. Det är här vårt sekretessfilter för bärbara datorer kommer in i bilden.

Det är inte ovanligt att använda sin bärbara dator på offentliga platser, där nyfikna blickar kan vara ett problem. Med vårt sekretessfilter kan du arbeta ostört och skydda dina uppgifter från nyfikna ögon. Genom att minska betraktningsvinkeln blir skärmen praktiskt taget osynlig från sidan. Resultatet? Alla som försöker smygtitta ser bara en svart skärmbild.

Det är inte bara integritet som detta filter erbjuder; det är också otroligt enkelt att använda. När du beställer vårt paket, får du med smarta monteringsremsor som enkelt fästs på skärmens kanter. Installationen tar bara några ögonblick. Sedan är det upp till dig när du vill använda sekretessfiltret. Placera det på plats när du vill ha den extra skyddsnivån, och ta bort det när du är tillbaka i en mer privat miljö.

Så oavsett om du är på kaféet, tåget eller någon annan offentlig plats, kan du nu vara säker på att dina arbetsuppgifter förblir privata. Skydda dina uppgifter och arbeta bekvämt med vårt sekretessfilter för bärbara datorer.

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen