Iris Powerhub

Ingen blir glad av sladdkaos”. Så kan man sammanfatta insikten bakom det spännande samarbetet mellan Kondator och Tengbom. När vi tillsammans såg att det saknades ett grenuttag med snygg design på marknaden tog vi helt enkelt tag i saken och skapade en världsunik smidig och sober ellösning. Utan att kompromissa med vare sig funktion eller utseende. Resultatet; Iris Powerhub - en helt ny typ av powerhub för snygg "och flexibel laddning. 

Från trist grenuttag till stilren designpryl

Iris föddes i brännpunkten mellan estetik, teknologi, innovation och hållbarhet. Plast och kantiga former har ersatts av en rund design iklädd grå- eller sandfärgad filtmatta. Med fyra el- och två USB-uttag samt dold sladdvinda briljerar Iris i både detaljnivå och användarvänlighet. Genom hela designarbetet har hållbarhet varit i fokus – Iris består av noga utvalda material där bland annat filtmattan är skapad av återvunnen PET. 

Iris med sin mjuka form och avskalade uttryck är en flexibel och vacker lösning på sladdkaos i alla miljöer.

5 fördelar med Iris

Nyskapande och innovativ

Iris Powerhub är innovativ och världsunik på marknaden, en produkt som föddes ur behovet av att det saknades ett grenuttag på marknaden som var både snyggt och funktionellt. 

Stilren möbel

Trots att el är en av våra viktigaste funktioner gör vi oftast allt för att gömma undan fula sladdar och eldosor. Med Iris Powerhub sattes istället designen i fokus. Med sin mjuka form och avskalade uttryck är Iris lika mycket en stilren möbel i rummet som en laddningsstation.

Den nya lägerelden att samlas kring

I dagens samhälle jagar vi allt som oftast eluttag för att ladda mobil, dator, surfplatta eller någon annan elektrisk pryl. Iris är lösningen på de allt högre krav som den portabla tekniken ställer på tillgång till lättillgänglig och flyttbar laddning. I en tid då laddningen dessutom ofta delas med kollegor, vänner eller familj blir Iris en vacker lösning på sladdkaos i alla miljöer och den nya lägerelden att samlas kring.

Hållbarhet

Genom hela designarbetet har hållbarhet varit i fokus. Iris består av noga utvalda material där bland annat filtmattan är skapad av återvunnen PET.

Enkel och fantastisk funktion

Med fyra el- och två USB-uttag samt lång sladdvinda är Iris oslagbar i både detaljnivå och användarvänlighet. Iris är också enkel att flytta efter behov och det filtklädda locket döljer dessutom alla kontakter på ett snyggt sätt.

 

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen