Ergonomi & Möbler

Vill du också ha en ergonomisk arbetsplats? Vi har ett brett sortiment av pekdoner som Mousetrapper, barmouse och ergoslider. Kontorsstolar från kända varumärken som BackApp och HÅG finns i vårat sortiment. En annan storsäljare är Annastolen från tillverkaren Kenson, en ergonomisk stol som erbjuder flera justeringsmöjligheter. Arbetsplatsmattor, höj och sänkbara skrivbord och kontorsbelysning är några produkter vi säljer. Vi tillhandahåller i vårt sortiment det mesta för en ergonomisk dag vid skrivbordet. Vi är ditt företags ergonomispecialist! Vår kundtjänst finns tillgänglig om ni har frågor och funderingar kring vilka lösningar som passar bäst för just er situation.

Ergonomiprodukter är något som funnits på arbetsplatser runt om i Sverige i över 30 år. Tillverkarna har utvecklats och likaså hjälpmedlen vilket bidrar till bättre anpassade produkter för individen. ES Gruppen har samlat marknadens bästa produkter för ergonomin på arbetsplatsen. Produkter som hjälper dig att arbeta centrerat och undvika skador som Repetive Strain Injury (RSI) eller Musarm som det kallas av de allra flesta. Detta är ett vanligt tillstånd som kan uppstå vid långvarigt arbete i statisk position med armar och händer. Det kan lätt leda till överansträngning i de muskler som omger nacke, axel, arm eller hand. En korrekt arbetsställning ökar chanserna att slippa, eller lindra, repetitiva belastningsskador/RSI – vilka annars riskerar att bli kroniska. En ergonomisk arbetsplats omfattar mycket mer än bara centrerade pekdon som exempelvis Mousetrapper, barmouse eller ergoslider. Var det länge sen ni uppdaterade era kontorsstolar? Vi har flera kända varumärken av ergonomiska kontorsstolar. Den framgångsrika tillverkaren Kenson har utvecklat den populära kontorsstolen Anna. En stol som har många justeringsmöjligheter och verkligen håller över tid. Kanske har ni även hört om Back App? Balansstolen från Back App är en lösning som "tvingar" dig till att aktivera rygg och bål. En uppskattad stol då du har möjlighet att justera svårighetsgraden i balanseringen. Om ni inte redan investerat i höj-och sänkbart skrivbord så är det hög tid för det. Fördelarna att vara aktiv under sin arbetsdag är enorma. I vår butik esgruppen.se hittar ni ett ergonomiskt sortiment med ergonomiska skrivbord som fungerar i kontorsmiljö men också för hemmakontoret. Arbetsplatsmattor, balansbrädor som stärker bål och motverkar en stel och smärtande rygg är rätt investerade pengar. Ergonomi på arbetsplatsen är inte lika med endast fysisk aktivet - ljus och ljud är minst lika viktigt för en behaglig kontorsmiljö. I vår butik har vi ett sortiment av skrivbordsbelysning från de absolut bästa tillverkarna på marknaden. Vår storsäljare Luxo Split LED är extremt populär och finns i 3 snygga utföranden som passar alla kontorsplatser. Köp ergonomi från esgruppen.se redan idag!

Letar ni efter en produkt ni inte hittar i vårt sortiment? Ni är välkomna att kontakta vår kundtjänst så kan vi hjälpa er att ta fram detta till er.
 

Populära produkter i underkategorierna
Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen