Pekdon

Undvik smärta vid bildskärmsarbete genom att arbeta centrerat. Fördelarna med att tänka på hur du belastar och hur du arbetar vid skrivbordet är många! Arbetar du med armar och händer i statiska positioner under längre tid kan det leda till överansträngning i alla de muskler som omger nacke, axel, arm eller hand. Vi har ett brett utbud av pekdoner från flera kända varumärken. Beställ din ergonomiska pekdon snabbt och enkelt direkt från vår webbutik. Kontakta vår kundtjänst om du letar efter en specifik produkt som du inte hittar här. 

Vi har samlat marknadens bästa pekdoner (hjälpmedel att arbeta centrerat) i vår webbutik. Vi Har Mousetrapper, Barmouse, ergoslider och Optapad. De olika hjälpmedlen är lämpliga för olika miljöer. Optapad är till exempel mycket lämplig för miljöer som har höga krav på hygien. I ett test utförd av Hygiene Diagnostics (www.hygiene-diagnostics.se) fick den svensktillverkade ergonomiska musen Optapad toppresultat.

Mousetrapper finns i flera utföranden. Storsäljaren Advance 2.0 är en musplatta som de flesta känner till och använder dagligen. Senaste tillskottet i mousetrapper familjen är Alpha. Unik i sitt slag - musplatta integrerat med ett tangentbord. Detta hjälpmedel öppnar helt nya möjligheter för den moderna kontorsarbetaren som vill vara flexibel i sin arbetsmiljö. Jobbar du hemifrån, på kontorshotell eller på ett café? Det spelar ingen roll - Alpha bidrar till flexibel arbetsdag med god ergonomi. 

Populära produkter i underkategorierna
Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen