Filter till värmepumpar / Dammfilter

Köp Filter till din värmepump - bra priser och snabba leveranser. Filtren i din värmepump bör rengöras regelbundet med dammsugaren. Minst en gång per år bör du även byta ut dem för att säkerställa att du får ut maximal effekt av din värmepump men också om du har en luft/luft värmepump eller tilluftsaggregat för att säkerställa att du har en frisk och fräsch inomhusmiljö. I din luft/luft värmepump skall du regelbundet, när du städar, dammsuga grovfiltren. Partikel/luftförbättringsfiltren bör du byta ut åtminstone en gång per år för att säkerställa bäst inomhusklimat och så få allergena partiklar i luften. Vi har ett stort utbud av filter till värmepumpar till bra priser och snabba fraktfria leveranser.

Orginalfilter värmepumpar 

När du köper originalfilter säkerställer du både driftstiden och effektiviteten på din värmepump. Du säkerställer också att garantin fortfarande gäller på din värmepump. Ifall du får ett fel på din värmepump under garantitiden och det visar sig att felet är beroende på att originalfilter inte har använts finns det en stor risk att garantin upphör på värmepumpen. 

Alla våra filter är orginal för att passa just din modell. Genom att använda orginalfilter säkerställer du att din garanti fortfarande gäller och värmepumpens effektivitet och livslängd. Betala dina filter enkelt och tryggt med klarna eller faktura direkt från oss. 


Snabba leveranser av filter

Beställ filter till din värmepump hos oss och du får leveransen normalt inom två dagar. Vi hanterar din filterbeställning omgående. Värmepumps filtren skickas nästkommande vardag. 
 

Fraktfri leverans av orginalfilter

Vi har ett brett utbud av filter till olika värmepumpar och dem levereras gratis i hela Sverige. Det spelar ingen roll om du bor i norra Sverige eller i de sydligare delarna av landet så är du garanterad frifrakt av orginalfilter. Vi säljer filter till både företag och privatpersoner. 

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen