Filter till värmepumpar / Dammfilter

Köp filter till din värmepump hos oss till bra priser och få snabba fraktfria leveranser. Rengör filtren regelbundet med dammsugaren och byt dem ut minst en gång per år för maximal effekt och en frisk inomhusmiljö. Utforska vårt stora utbud av värmepumpfilter idag!

Orginalfilter värmepumpar 

När du köper originalfilter säkerställer du både driftstiden och effektiviteten på din värmepump. Du säkerställer också att garantin fortfarande gäller på din värmepump. Ifall du får ett fel på din värmepump under garantitiden och det visar sig att felet är beroende på att originalfilter inte har använts finns det en stor risk att garantin upphör på värmepumpen. 

Alla våra filter är orginal för att passa just din modell. Genom att använda orginalfilter säkerställer du att din garanti fortfarande gäller och värmepumpens effektivitet och livslängd. Betala dina filter enkelt och tryggt med klarna eller faktura direkt från oss. 


Snabba leveranser av filter

Beställ filter till din värmepump hos oss och du får leveransen normalt inom två dagar. Vi hanterar din filterbeställning omgående. Värmepumps filtren skickas nästkommande vardag. 
 

Fraktfri leverans av orginalfilter

Vi har ett brett utbud av filter till olika värmepumpar och dem levereras gratis i hela Sverige. Det spelar ingen roll om du bor i norra Sverige eller i de sydligare delarna av landet så är du garanterad frifrakt av orginalfilter. Vi säljer filter till både företag och privatpersoner. 

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen