ComfortZone Filter

Luftfilter till Comfortzone värmepumpar. Vi säljer endast orginalfilter. Beställ vår storsäljare ComfortZone EX, RX och CE filter. Vi levererar snabbt och fraktfritt och till ett bra pris i hela Sverige. 

ComfortZone orginalfilter 

Genom att köpa ComfortZone originalfilter säkerställer du både driftstiden och effektiviteten på din värmepump. Du säkerställer också att garantin fortfarande gäller på din värmepump. Ifall du får ett fel på din värmepump under garantitiden och det visar sig att felet är beroende på att originalfilter från ComfortZone inte har använts finns det en stor risk att garantin upphör på värmepumpen. 

Alla våra filter är original  för att passa just din modell från ComfortZone. Genom att använda orginalfilter säkerställer du att din garanti fortfarande gäller och värmepumpens effektivitet och livslängd. 

 

Snabba leveranser av filter

Beställer du ComfortZone filter från oss tar vi hand om din beställning omgående. Vi behandlar samtliga beställningar direkt och filtren skickas nästkommande vardag. Normalt har ni er leverans inom två dagar. 

 

Fraktfritt inom Sverige 

ComfortZone orginalfilter skickas gratis i hela Sverige. Vi levererar filter till privatpersoner och företag. 

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen