IVT/Bosch luft / dammfilter

Luftfilter och dammfilter till de flesta av IVTs och Boschs värmepumpar och luft luft pumpar. Är det något som saknas tveka inte att kontakta oss. Vår storsäljare Luftfilter till IVT 490/Bosch Compress levererar vi snabbt och fraktfritt och till ett bra pris. Betala smidigt med klarna. 

Sortering

Rekommenderad

Sortering

IVT / Bosch orginalfilter 

Genom att köpa originalfilter från IVT/bosch säkerställer du både driftstiden och effektiviteten på din värmepump. Du säkerställer också att garantin fortfarande gäller på din värmepump. Ifall du får ett fel på din värmepump under garantitiden och det visar sig att felet är beroende på att originalfilter från IVT/bosch inte har använts finns det en stor risk att garantin upphör på värmepumpen. 

Alla våra filter är original  för att passa just din modell från IVT/bosch. Genom att använda orginalfilter säkerställer du att din garanti fortfarande gäller och värmepumpens effektivitet och livslängd. 

 

Snabba leveranser av filter

Beställer du IVT/bosch filter från oss tar vi hand om din beställning omgående. Vi behandlar samtliga beställningar direkt och filtren skickas nästkommande vardag. Normalt har ni er leverans inom två dagar. 

 

Fraktfritt inom Sverige 

IVT/bosch orginalfilter skickas gratis i hela Sverige. Vi levererar filter till privatpersoner och företag. 

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen