Nibe luft/dammfilter

Orginalfilter till nibe värmepumpar. Köp fler filter och spara pengar. Beställ dem färdiga paket vi har av dammfilter. Vi har filter till olika nibe värmepumpar och i olika utföranden. Det är bara att byta ditt filter utan att behöva klippa och krångla. Filtren levereras normalt inom 2 dagar fraktfritt.

Sortering

Rekommenderad

Sortering

Det är tryggt att beställa filter från esgruppen.se

Genom att köpa nibe originalfilter säkerställer du både driftstiden och effektiviteten på din värmepump. Du säkerställer också att garantin fortfarande gäller på din Nibe värmepump. Ifall du får ett fel på din värmepump under garantitiden och det visar sig att felet är beroende på att originalfilter från Nibe inte har använts finns det en stor risk att garantin upphör på värmepumpen. 

Alla våra filter är klippta från Nibes originalduk för att passa just din modell. Genom att använda filter klippta från Nibes originalduk säkerställer du att din garanti fortfarande gäller och värmepumpens effektivitet och livslängd. 

 

Snabba leveranser av filter

Beställer du nibe filter från oss tar vi hand om din beställning omgående. Vi behandlar samtliga beställningar direkt och filtren skickas nästkommande vardag. Normalt har ni er leverans inom två dagar. 
 

Fraktfritt inom Sverige 

Nibe orginalfilter skickas gratis i hela Sverige. Vi levererar filter till privatpersoner och företag. 

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen