Pekdoner

Förebygg överansträngning vid bildskärmsarbete med våra ergonomiska pekdon! Utforska vårt sortiment från kända varumärken och beställ enkelt från vår webbutik. Vår kundtjänst hjälper dig med expertvägledning för en ergonomisk arbetsplats. Upptäck ökad komfort och produktivitet!

Sortering

Rekommenderad

Sortering

På esgruppen.se, din webbutik för ergonomiska arbetsredskap, erbjuder vi ett omfattande sortiment av rullmöss som är utformade för att förbättra arbetsmiljön och produktiviteten vid ditt skrivbord. Vår kategori av rullmöss har något för alla, oavsett om du söker en elegant design, hög precision eller en produkt som främjar en naturlig handskakningsposition.

En av våra mest eftertraktade produkter är Mousetrapper Advance 2.0, som blivit en storsäljare både bland små och stora företag, myndigheter och kommuner runt om i landet. Denna ergonomiska rullmus hjälper användare att arbeta centrerat vid skrivbordet och undvika musarm, ett vanligt folkhälsoproblem.

För de som föredrar att glida över en pekplatta erbjuder vi Optapad, som använder den innovativa zForce-teknologin för enastående precision. Med denna rullmus kan du enkelt använda liknande rörelser som du är van vid från din smartphone eller surfplatta, vilket gör arbetsdagen smidigare och mer effektiv.

Vår barmouse är en populär rullmus med en unik rullstav som ökar effektiviteten och precisionen i ditt dagliga arbete. Vad som gör den så speciell är dess anpassningsbarhet till alla typer av tangentbord på marknaden, stora eller små, inklusive minitangentbord med separat sifferdel.

Om du uppskattar en kombination av stil och ergonomi, kan rullmusen Ergoslider vara rätt val för dig. Dess ultra-tunna design och möjligheten att enkelt lyfta ur och rengöra rullstaven gör den till en elegant och praktisk arbetskamrat.

För de som letar efter ett alternativ som främjar god hälsa och ergonomi, är vertikalmössen från Evoluent ett populärt val. Dessa rullmöss hjälper till att hålla handen i en naturlig handskakningsposition, vilket minskar onödiga rörelser och obehag i handleden.

Vi är också stolta över att erbjuda ett brett utbud av hygieniska rullmöss för miljöer där det ställs extra krav på renlighet, såsom sjukhus, vårdcentraler, tandläkarmottagningar och djursjukhus. Vårt sortiment av hygieniska rullmöss inkluderar produkter som Purekeys Medical Mouse och Medigenic, som är enkla att snabbt och effektivt rengöra.

Oavsett vilken typ av rullmus du söker, finns det något för alla i vår kategori av rullmöss på esgruppen.se. Vi strävar efter att erbjuda högkvalitativa produkter som hjälper dig att arbeta bekvämt, effektivt och ergonomiskt vid ditt skrivbord. Utforska vårt sortiment och förbättra din arbetsmiljö redan idag!

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen