Mousetrapper

Mousetrapper erbjuder marknadens bästa lösningar för ergonomiskt arbete vid skrivbord. Med 30 års erfarenhet inom branschen är de pionjärer inom ergonomi. Oavsett om du är en flexibel kontorsarbetare, en som besöker kunder, arbetar på caféer eller hemma, har Mousetrapper rätt pekdon för dig! Om du behöver hjälp med att välja rätt är deras kundtjänst redo att assistera dig. Låt Mousetrapper hjälpa dig minska smärta i leder och muskler vid bildskärmsarbete. Önskar ni som företag prova Mousetrapper innan köp? Kontakta oss här så hjälper vi er!

Sortering

Rekommenderad

Sortering

Mousetrapper Advance 2.0 - Det ergonomiska alternativet till den traditionella datormusen

Med två stilfulla utföranden, svart med vit eller turkos accentfärg, ger den dig en smidig och effektiv arbetsupplevelse samtidigt som den förebygger problem som musarm. Anpassa din Mousetrapper med de sex programmerbara knapparna och det utvikbara tangentbordsunderlägget, som passar både höga och låga tangentbord.

Skapa en ergonomisk arbetsposition med Mousetrapper

Med Mousetrapper framför tangentbordet får du en ergonomisk arbetsposition med armarna nära kroppen och händerna vid tangentbordet. Kontrollera markören enkelt med pek-, lång- och ringfinger på den mjuka styrmattan, Mousetrapper Control Pad. Bredda din komfort med de breda handlovsstöden som avlastar nacke, axlar, armar och handleder.

Optimera arbetsmiljön med Mousetrapper

Mousetrapper strävar efter att bekämpa smärta och förbättra ergonomin för alla som arbetar vid datorn. Du behöver inte längre räcka efter musen på skrivbordet, och med hjälp av deras tillbehör som stämatta, underarmsstöd eller laptop/tablet stand, kan du anpassa upplevelsen efter dina behov.

Skräddarsy din Mousetrapper-upplevelse med MT Keys-programvaran

För att skräddarsy din Mousetrapper-upplevelse ytterligare, använd MT Keys-programvaran. Anpassa de programmerbara knapparna, markörhastigheten och skapa användarprofiler helt enligt dina preferenser. Det blir enkelt att optimera ditt arbete och förbättra din ergonomi. MT Keys laddas ner gratis från Mousetrappers hemsida.

Ett pålitligt val för bättre ergonomi

Sedan 1994 har Mousetrapper genom sina ergonomiska musalternativ och tillbehörsprodukter förbättrat arbetsmiljön på platser världen över. Med gedigen erfarenhet och kunskap strävar de efter att bidra till bättre ergonomi och minskad smärta. Mousetrapper utvecklas och designas i Sverige, med en stor del av produktionen lokalt. Varje steg av utvecklingen grundar sig i en stark vision om att göra arbetslivet bättre för alla.

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen