Tangentbord

Vårt sortiment av ergonomiska tangentbord är perfekt för dig som spenderar många timmar framför datorn. Vi erbjuder tangentbord av hög kvalitet som är anpassade för olika miljöer och behov. Välj mellan tangentbord med extra krav på hygien, mindre och kompakta modeller, delade tangentbord samt trådlösa alternativ. Vi har även tangentbord med eller utan sifferdel.

Beställ ditt favorittangentbord från esgruppen.se till förmånliga priser och få snabb leverans! Skapa en trevlig arbetsmiljö med våra ergonomiska lösningar.

Sortering

Rekommenderad

Sortering

Vi erbjuder ett sortiment av ergonomiska tangentbord som täcker alla dina behov. Vi vet hur viktigt det är med tysta knappar och rätt avstånd mellan tangenterna för en bekväm arbetsupplevelse. Med våra kompakta tangentbord kan du arbeta centrerat och inom den ergonomiska komfortzonen. Ett favorittangentbord är SpaceSaver, vars behagliga, lågprofilerade tangenter motverkar spänningar i fingrarna.

Vi erbjuder både tangentbord med nummerdel och löstagbara nummerdelar för flexibel användning. Om du föredrar ett delat tangentbord, så har vi R-Go som möjliggör en naturlig och avslappnad position för axlarna, som du kan placera på ditt sätt. Våra ergonomiska tangentbord är mindre än traditionella tangentbord och har snygg design, som Penclics populära trådlösa tangentbord med inbyggt batteri för smidig användning.

Vi erbjuder även paket med pekdon och tangentbord, såsom Optapad och Jobmate. Mousetrapper fungerar utmärkt med SpaceSaver eller Ergotight. Om du behöver tangentbord med extra hygienkrav, har vi lösningar för sjukvården och andra miljöer där renlighet är avgörande. Dessa tangentbord är lätta att rengöra utan besvärliga skrymslen och vissa har till och med påminnelselarm för regelbunden rengöring. Välj rätt tangentbord för din arbetsmiljö och njut av en bekväm och hygienisk arbetsupplevelse!

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen