NIBE SAM

Upptäck fördelarna med SAM 40 – den avancerade tilluftsmodulen som optimerar din inomhuskomfort och energieffektivitet. Med dess unika förmåga att kombinera mekanisk frånluftsåtervinning och förvärmd tilluft, tillsammans med NIBE F750/F370 frånluftsvärmepumparna, skapar SAM 40 en optimal inomhusmiljö året om. Den tysta och kraftfulla fläkten sprider frisk luft via tilluftsdon, och vid behov värms luften upp för att säkerställa komfort. Med enkel installation och möjligheten att placera den på NIBE VPB 200 och NIBE AHPS varmvattenberedare, ger SAM 40 dig smart kontroll över din energiförbrukning samtidigt som den stödjer en hållbar livsstil. Upptäck också vårt utbud av filter som förbättrar luftkvaliteten och skapar en fräsch inomhusmiljö.

Upptäck de otaliga fördelarna med NIBE SAM 40 – den revolutionerande tilluftsmodulen som höjer din inomhuskomfort och energieffektivitet till en ny nivå. Genom att smidigt sammanfoga avancererad mekanisk frånluftsåtervinning med förvärmd tilluft, i perfekt harmoni med NIBE F750/F370 frånluftsvärmepumparna, ger SAM 40 enastående inomhusmiljö året runt. Denna innovativa enhet utgör hjärtat i ditt hem när det gäller att skapa den optimala atmosfären.

Med en elegant design och unika funktioner, erbjuder SAM 40 en tyst och bekväm lösning för att förse ditt hem med ren och frisk luft. Den kraftfulla fläkten arbetar i symbios med tilluftsdonen för att sprida luft av högsta kvalitet genom alla rum. Dessutom är denna modul oerhört intelligent och anpassningsbar: vid behov värmer den upp den inkommende luften för att uppnå den perfekta temperaturen och säkerställa din komfort, oavsett om det är vinter eller sommar.

Installationen av NIBE SAM 40 är okomplicerad och snabb, vilket innebär att du snabbt kan njuta av dess välgörande effekter. Modulen kan även enkelt integreras med NIBE VPB 200 och NIBE AHPS varmvattenberedare, vilket ger dig möjlighet att övervaka och optimera din energiförbrukning på ett intelligent sätt. Genom att inkludera SAM 40 i ditt system tar du stora steg mot en hållbar livsstil och minskar samtidigt din ekologiska påverkan, utan att behöva göra avkall på din välbefinnande.

För att ytterligare förbättra din inomhusmiljö erbjuder vi ett omfattande utbud av filteralternativ som signifikant höjer luftkvaliteten och skapar en fräsch och hälsosam atmosfär. Dessutom, för att göra din upplevelse ännu mer problemfri, erbjuder vi fri frakt för alla filter till SAM 40 inom hela Sverige. Vi sätter din trygghet i första rummet, och därför kan du också betala på ett säkert sätt med Klarna.

Välj NIBE SAM 40 för att ta ett betydande steg mot en mer bekväm, hållbar och framtidssäker boendemiljö. Det är dags att omdefiniera din inomhuskomfort med NIBE SAM 40 – där innovation och praktiskt användande förenas för att ge dig det allra bästa.

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen