Enkel guide för filterbyte på Nibe F370 / F730 / F750

1. Börja med att stänga av strömmen till systemet.

2. Ta bort frontluckan genom att dra ut de övre och nedre kanterna och sedan lyfta ut den.

3. Ställ omkopplaren på “0”.

4. Lossa filterhållaren genom att vrida den svarta ratten ett kvarts varv moturs.

5. Dra ut hållaren, ta bort filtret.

6. Sätt i de nya filtren i systemet.

7. Du är nu klar och kan återmontera filterhållaren och frontluckan igen.

8. Vi rekommenderar att du alltid kontrollerar filtren var tredje månad, även om det inte finns något larm på ditt system.

För mer information om din nibemaskin kontakta nibe.

 

Vilka modeller passar dessa filter?

Nibe orginalfilter F370 / F730 / F750 är anpassade för Nibe Fighter 370, Nibe Fighter 730 och Nibe Fighter 750. Måtten på dessa filter är exakt samma, så du kan tryggt köpa filter till din nibe från esgruppen.se. 

 

NIBE F730

NIBE F730 är en intelligent frånluftsvärmepump. Effektivt, enkelt och ekonomiskt uppfyller NIBE F730 behovet av värme, ventilation, värmeåtervinning och varmvatten. Med en snygg, stilren design och ett kompakt format är värmepumpen enkel att placera och installera både vid nybyggnation och utbyte av befintlig värmepump. Ladda ner bruksanvisning här.

 

NIBE F370

NIBE F370 är en komplett frånluftsvärmepump som effektivt, enkelt och ekonomiskt uppfyller behovet av värme, ventilation, värmeåtervinning och varmvatten. Med snygg, stilren design och ett kompakt format är värmepumpen enkel att placera och installera. Med inbyggd varmvattenberedare, elpatron, cirkulationspump, fläkt och styrsystem uppnås en driftsäker och ekonomisk värmeproduktion.Värmepumpen kan anslutas till valfritt lågtempererat distributionssystem som t.ex. radiatorer, konvektorer eller golvvärme. Tack vare smart teknik ger produkten dig kontroll över din energiförbrukning och blir en viktig del av ditt uppkopplade hem. Med ett effektivt styrsystem regleras inomhusklimatet automatiskt för hög komfort, samtidigt som du gör naturen en tjänst. Ladda ner bruksanvisning här.

NIBE F750

Frånluftsvärmepump Nibe F750 är en intelligent frånluftsvärmepump för multisystem. NIBE F750 uppfyller effektivt, enkelt och ekonomiskt behovet av värme, ventilation, värmeåtervinning och varmvatten. Ladda ner bruksanvisning här till f750.

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen