Om oss

 

ES Gruppen är ett företag som är verksam inom

  • Ergonomi & Möbler 
  • Kontor & Display
  • Profilkläder
  • Bygg & Fastighet
  • Städ & Hygien
  • Utomhusmiljö 

Vi har samlat dessa produkter under samma tak och erbjuder snabba leveranser till företag, myndigheter, kontor, kommuner och brf:er i hela Sverige.

 

Lite fakta om oss på ES Gruppen och vad vi jobbar med

Ergonomiprodukter är något som funnits på arbetsplatser i över 30 år och produktutvecklingen blir alltmer bättre anpassad för indivden. ES Gruppen har därför samlat marknadens absolut bästa ergonomiprodukter i en webbshop. Vi säljer idag ergonomiska pekdon som hjälper användaren att arbeta centrerat vid skrivbordet och på så vid undvika såkallad musarm, som enligt forskning blivit ett folkhälsoproblem. Mousetrapper Advance 2.0 är vår absoluta storsäljare som vi levererar varje dag över hela landet till både små och stora företag men även myndigheter och kommuner. Under covid-19 pandemin har vi bland våra kunder uppmärksammat en enorm ökning av besvär då många snabbt fick en förändrad arbetssituation, då kontoret flyttades hem. Från höj och sänkbara skrivbord och ergonomiska kontorsstolar till soffan och laptopen i knät är det inte särskillt förvånande att skador och besvär ökat. Mousetrapper har utvecklat en smidig styrplatta som är helt unik i sitt slag. Mousetrapper Alpha är världsunik i sitt slag då den har pekdon och tangentbord i ett. Detta gör att användaren på ett smidigt vis kan ta med sig sin Alpha vart man än arbetar. Barmouse från den framgångsrika tillverkare Kenson är också en populär styrplatta som bidrar till en ergonomisk arbetsställning. Kenson har även gjort succé med sina unika tangentbord. Vi kan verkligen rekommendera att beställa hem Mousetrapper tillsammans med Ergoption Space Saver, ett tangentbord som är mindre än andra klumpiga tangentbord och ger en behaglig känsla att skriva en hel dag på. Det är viktigt att företagen i Sverige satsar på sina anställda och ett sätt att göra det är att förse sina anställda med ergonomiska kontorsstolar som hjälper användaren att sitta korrekt och inte dra på sig onödig smärta i leder och rygg. Svensktillverkade Annastolen från kenson är en helt komplett kontorsstol som är lämplig för alla typer av kontorsarbetsytor. Beställ den direkt från vår webshop till riktigt bra priser. Kontorsstolen Anna finns i flera olika utföranden. Beställ den i den kulör som du gillar. Annastolen finns i Svart, röd, röd/grå, grå utförande, färger som är moderna och bidrar till en trevlig kontorsmiljö. Vi har även andra toppklass stolar i vårt sortiment som balansstolen från Back App eller kanske är det dags för premium stolen HÅG Capisco?

Kontor & Displayprodukter finns det ett stort behov av. Kanske är det dags att uppdatera kontoret / konferensrummet av nya whiteboard. Whiteboard är ett fantastiskt redskap när chefen ska gå igenom siffrorna på kontoret eller kanske motivera säljgruppen att nå nya försäljnigssiffror. ES Gruppen har ett brett sortiment av snygga whiteboards i olika storlekar och utföranden. Passa på att beställa välbehövliga tillbehör till whiteboarden när du lägger din beställning på esgruppen.se, beställ whiteboardpennor, rengöring för tavlan. Butiker, myndigheter och företag behöver ha relevant information till besökare och däröfr rekommenderar vi er att beställa ett lämpligt broschyrställ till receptionen eller väntrummet. Kanske letar du efter ett passande ställ till väntrummet i en vårdcentral, tandläkarmottagning eller en annan mottagning. Det finns många restaurangägare och även små och större caffeér som använder griffeltavlor i sin marknadsföring. I vår webbutik hittar ni ett stort och brett sortiment av olika griffeltavlor. Ett lämpligt sätt att sälja in dagens meny till förbipasserande hungriga gäster.

I vår kategori utomhusmiljö så har vi samlat produkter anpassade för Brf:er, föreningar och andra företag, utomhusprodukter som tex papperskorgar, cykelställ och även trafikspeglar. Vi på esgruppen.se är måna om att miljön ska tas hand om och skräp ska slängas i papperskorgar. Vi har ett brett utbud av snygga stabila skräpkorgar som passar i alla utomhusmiljöer. Söker ni sopkärl till er BRF, lekparken, företaget, idrottsföreningen mm så har ni hamnat rätt. Vi har flera olika varianter av skräpkorgar som passar alla ändamål. Gemensamt för våra papperskorgar är att de är robusta och tåliga och står emot alla väderomslag vi kan bjudas på.

Byggföretag vänder sig till oss på esgruppen.se när de ska beställa laminat till sina ritningar. Vi säljer Xyron laminerngsmaskiner och laminat anpassad efter behov. Behöver ni laminera in ritningar och önskar att det ska gå snabbt och smidigt så rekommenderar vi ES Gruppens lösningar med Xyrons produkter. Dessa lamineringslösningar kommer spara er tid och effektivisera ert arbete ute på byggena. När man använde våra lamineringsmaskiner som vi säljer på esgruppen.se så behövs inte elektricitet eller batterier. Det räcker att man med handkraft vevar ritningen eller dokumentet genom valsarna för att sedan ha ett färdigt laminerat dokument eller en ritning. Perfekt lösning oavsett väder och vind. Charmen med lamineringsmaksiner är att det inte bara är på storbyggen och nyproduktioner som de används. Förskolor och skolor använder dessa produkter i sin undervisning med små barn. Kanske ska ni pyssla på förskolan med barnen och klippa och klistra alfabetet osv. En perfekt lösning är då att beställa lamineringsmaskin från esgruppen.se som tar bort alla risker för brännskador eller inandning av skadliga gifter eller illauktande dofter. Våra kallamineringsmaskiner från Xyron är enkla att hantera och anpassade till skolans och barnens kreativa behov. Ni kan laminer blommor, siffror, bokstäver och bilder. När ni laminerar med vårt dubbellaminat kan ni klippa hur som helst i lamineringen utan att det spricker upp. Detta sätt att få vara kreativ som barn är utvecklande och väldigt populärt runt om i landet. Kontakta vår kundtjänst om ni har frågor och funderingar kring vilken lösning som passar er verksamhet bäst. 

Byggföretag och andra service företag som renoverar hos privatpersoner eller bygger och arbetar på nyproduktioner eller i befintliga bostäder är i stort behov av att täcka och skydda sin omgivning då det kan vara lätt hänt att gå emot en bänk eller tappa något i parketten. Vi på ES Gruppen säljer Sveriges mest Självhäftande Trapp och Golvtäckning till riktigt bra pris. Denna produkt är helt unik i sitt utförande i jämförelse med den omoderna mjölkpappen som är tung, krånglig och extremt tråkig att arbeta med. ESG Golvtäckning är självhäftande och halkfri. Använd golvskyddet i trappor när ni ska bära tunga föremål. Ska ni bära fönster eller fönsterdörrar till övervåningen? Ska ni flytta och bära stora möbler i smala utrymmen och riskera att orsaka skador på väggar och trappräcken så är en beställning av självhäftande golvtäckning en smart lösning. Golvtäckningen är snygg, absorberande och dämpande mot vassa föremål som verktyg osv. Golvtäckningen är perfekt att använda för fönstermontörer som monterar i privata bostäder eller vvs företag som arbetar på käsnligt material. Är det dags att renovera i din egen bostad? Beställ hem en rulle eller två så har du! Maila eller ring vår kundtjänst så hjälper vi dig. Golvtäckning från esgruppen är ett bra alterantiv för måleriföretag och populär ute på storbyggen. Dessa produkter går att återanvända vilket gör att ni sparar pengar, tid och ni kan även arbeta ergonomiskt då ni slipper krypa runt på knän för att fästa mjölkpappen med tejp. Beställ din golvtäckning från ES Gruppen som är självhäftande!

 

 

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen