Om oss

 

Sedan vår start 2017 har vi kontinuerligt utökat vårt sortiment och idag erbjuder vi ett brett utbud av produkter inom flera kategorier. Vår försäljning omfattar ergonomiprodukter, inomhusmiljöprodukter såsom filter till värmepumpar, ljuddämpande mötesrum, kontorsmöbler och displayprodukter.

Vi på esgruppen strävar alltid efter att hålla ner priserna på våra produkter och erbjuda snabba leveranser. Dessutom har vi glädjen att erbjuda fri frakt på samtliga produkter i vårt sortiment.

Som ett litet familjeföretag har vi stora ambitioner att inte bara leverera god service, utan även att ta hand om våra kunder på bästa möjliga sätt. Vår passion för kvalitet och kundnöjdhet är grunden för vårt arbete. Vi vill att våra kunder ska känna sig säkra och trygga när de handlar från oss, och vi sätter deras behov och önskemål i fokus.

Vi är alltid redo att ge råd och support för att hjälpa våra kunder att hitta de bästa produkterna för deras unika behov. Hos oss kan du vara trygg med att vi tar hand om dig, från början till slut. Upptäck vårt breda sortiment av kvalitetsprodukter och upplev den trygghet och tillfredsställelse som vi har att erbjuda. Låt oss ta hand om dig på bästa sätt!

 

 

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen