Backapp

Uppgradera din arbetsdag med Backapp-stolen - en unik och anpassningsbar stol som främjar en friskare och starkare kropp. Den är designad för att förebygga besvär med muskler och leder och stärka rygg och bål. Om du har några frågor eller funderingar om Backapp-stolen, är vår kundtjänst redo att hjälpa dig. Välkommen att utforska fördelarna med Backapp!

Sortering

Rekommenderad

Sortering

Backapp - balansstolen som aktiverar dig

Vad är hemligheten bakom en friskare arbetsdag? Det är här Backapp-stolen kommer in i bilden. En helt unik balansstol, speciellt anpassad för dig som tillbringar långa timmar framför en dator eller i stillasittande positioner. Vi vet alla att stillasittande kan ge värk och stelhet i kroppen, och efter en lång arbetsdag känner många sig helt utpumpade.

Det är inte bara ett bekvämlighetsproblem; muskel- och skelettsmärtor står för hälften av alla långtidssjukskrivningar i norska företag och är en orsak till ungefär en tredjedel av alla förtidspensioner. Här kommer ergonomin in i bilden, och företag kan spara mycket pengar genom att anpassa arbetsplatserna för att minska dessa problem. Studier visar att i snitt har 12-15% av alla arbetsföra ont i ryggen, vilket kostar samhället omkring 15 miljarder kronor per år.

En Backapp-stol kan vara lösningen du behöver. Med möjligheten att justera balanseringen efter dina egna förutsättningar, aktiveras bål och rygg automatiskt när du sitter i ständig balans. Detta stärker bål och muskulatur, och ger dig en rakare och högre sittställning. Om du har ett höj- och sänkbart skrivbord, blir kombinationen med Backapp-stolen ännu bättre för ditt välmående.

Det bästa är att denna balansstol inte bara är avsedd för skrivbordsarbete, utan den fungerar i alla situationer där du sitter under längre perioder. Kanske är du en samtalsterapeut, psykolog eller coach som behöver en bekväm stol för dina patientmöten? Backapp har den lösningen för dig.

Kontakta oss på esgruppen.se om du har några frågor om Backapp-stolen eller vill veta mer om hur den ergonomiska designen kan förbättra din arbetsdag. Vi är här för att hjälpa dig att skapa en hälsosammare arbetsmiljö för dig och dina kollegor. Ta steget mot en mer bekväm och effektiv arbetsplats med Backapp!

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen