Backapp

Backapp stolen är helt unik i sitt utförande och bidrar till en friskare och starkare arbetsdag. Justera stolen så den anpassas efter dina förutsättningar. Slipp besvär med muskler och leder. Stärk din rygg och bål med hjälp av BackApp stolen. Har ni frågor och funderingar kring BackApp så finns vår kundtjänst redo att besvara dina frågor. 

 

Backapp - balansstolen som aktiverar dig
 

En helt unik balansstol som är helt anpassad för dig som jobbar vid dator eller sitter under längre stunder. Problemen som kan uppstå vid stillasittande är just besvär i kroppen i form av värk och stelhet. Många kan uppleva att efter en stillasittande arbetsdag så är dem helt slut på energi. Muskel - och skelettsmärtor är något som står för hälften av alla långtidssjukskrivningar i norska företag och är orsaken till ca 1/3 av alla förtidspensioner. Givetvis finns det flera orsaker till hälsoproblem än ergonomin på företaget men kan företag göra vad dem kan för att anpassa arbetsplatser så kommer mycket pengar att sparas på sjukskrivningar. Det är intressant att det finns rapporter som visat att i snitt har 12-15% av alla arbetsföra ont i ryggen. Det finns uträkningar att alla ryggproblem kostar samhället ca 15 miljarder per år, ca hälften av kostnaden är de med arbetsrelaterade muskel- och skelettsmärtor.
 

Är det rimligt att bara fortsätta med gamla skraltiga pinnstolar till de anställda? Fördelarna med tex en stol från Backapp är att du som användare har möjlighet att justera balanseringen efter dina förutsättningar. När du hela tiden balanserar när du sitter så aktiveras bål och rygg av sig självt. Detta bidrar till att stärka bål och muskulatur, ja hela ryggen. Back App stolen bidrar till att du får en rakare och högre sittställning. Det är därför rekommenderat att använda stolen vid bildskärmsarbete när du har ett höj och sänkbart skrivbord. Denna balansstol är inte endast avsett för skrivbordsytan utan egentligen alla situationer där man sitter längre stunder. Jobbar du som samatalsterapeut, psykolog eller coach? Kanske har du en mottagning där sitter ner tillsammans med patienter och behöver en passande balansstol? Kontakta oss på esgruppen.se så hjälper vi till att besvara dina frågor gällande backapp.

Läs mer om den ergonomiska stolen Backapp

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen