Kenson

Anna-stolen är en ergonomisk, svensktillverkad arbetsstol. Vi säljer den komplett med nack och armstöd. Flera justeringsmöjligheter och helt indvidanpassad. En ergonomisk stol som är en Svensk storsäljare. Vi säljer Annastolen med snabb leverans och bra priser. Planerar ni inköp av ett större antal stolar? Kontakta vår kundtjänst så hjälper vi till med ett prisförslag. 

Sortering

Rekommenderad

Sortering

Upptäck de ergonomiska fördelarna med Anna-stolen! Denna kontorsstol erbjuder flera justeringsmöjligheter som ger användaren optimal komfort och stöd. Nackstödet kan justeras i flera steg, både i höjd- och djupled, och har en integrerad mekanism som låser det i den inställda positionen. Armstöden är fullt justerbara i bredd, höjd och kan roteras 360° samt skjutas i djupled.

Att arbeta många timmar på kontoret varje dag kan innebära belastningsskador om inte förutsättningarna är rätt. Med Annastolen från Kenson kan du justera stolens inställningar efter din kropp och behov. Det är en prisvärd och hållbar ergonomisk stol som tillverkas i Sverige och har använts i många år av både mindre företag och stora myndigheter.

Annastolen finns i olika utföranden, men den mest populära är den i svart färg. Den erbjuder många ergonomiska fördelar, såsom justerbar rygg i höjd med svankpump och sits med viskoselastisk stoppning för optimal tryckavlastning.

Ytterligare skäl att välja Anna-stolen inkluderar dess högkvalitativa tyg från Danska Gabriel med slitstyrka på 100.000 varv Martendale och fotkryssen i högglanspolerat aluminium med ilägg för att undvika nötning från fötterna, vilket håller kontorsstolen fräsch över tid.

Har du frågor om Kontorsstolen Anna eller behöver göra en större beställning? Vår kundtjänst är redo att besvara dina frågor och hjälpa dig med affärsförslag för ett större antal stolar. Uppgradera din arbetsmiljö med Anna-stolen och upplev dess ergonomiska fördelar för en bättre arbetsdag!

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen