Kenson

Anna-stolen är en ergonomisk, svensktillverkad arbetsstol. Vi säljer den komplett med nack och armstöd. Flera justeringsmöjligheter och helt indvidanpassad. En ergonomisk stol som är en Svensk storsäljare. Vi säljer Annastolen med snabb leverans och bra priser. Planerar ni inköp av ett större antal stolar? Kontakta vår kundtjänst så hjälper vi till med ett prisförslag. 

Ergonomiska fördelar med Anna-stolen 


Annastolen är en kontorsstol med flera justeringsmöjligheter. Användaren kan justera Nackstödet i flera steg. Dels är det ställbart i höjd- & djupled och med en integrerad mekanism som gör att det fixeras i det läge det ställs in i. Armstöden är fullt justerbara i bredd & höjd, vridbara 360° samt skjutbara i djupled. När man arbetar på kontor många timmar varje dag så är det viktigt att användaren har rätt förutsättningar för att undvika belastningsskador.

Har du behov och önskemål att justera din stol efter din kropp och förutsättningar så är Annastolen från Kenson ett bra alternativ. Det är en prisvärd ergonomisk stol som håller över tid. En svensktillverkad stol som har sålts under många år i hela Sverige, både till mindre företag och stora myndigheter.

Annastolen finns i flera utföranden men den absolut mest populära är den i svart utförande. Anna har många ergonomiska fördelar som att ryggen är ställbar i höjd och utrustad med en svankpump eller att sitsen är försedd med viskoselastisk stoppning för optimal tryckavlastning.

Det finns fler skäl att beställa hem en Annastol. Tyget som klär in annastolen är som standard ett tyg från Danska Gabriel kallat Fighter vilket har en slitstyrka på 100.000 varv Martendale. Fotkryssen är i högglanspolerad aluminium med ilägg, för att undvika nöttning från fötterna, vilket håller kontorsstolen fräsch över tid.

Har du frågor kring Kontorsstolen Anna eller önskar ni göra en större beställning? Vår kundtjänst finns redo att besvara era funderingar alternativ hjälpa er med ett affärsförslag på ett större antal stolar.

 

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen