Länkar

Arbeta med arbetsmiljö
Läs på Arbetsmiljöverket om hur arbetsgivare kan arbeta med arbetsmiljön på bästa sätt.
Arbetsgivarverket - personalens hälsa
Alla arbetsgivare ska bedriva ett systematiskt arbetsmiljöarbete. Det innebär bland annat att kartlägga och ta fram åtgärder mot risker på arbetsplatsen. Här hittar du bland annat lagar och föreskrifter men också länkar till andra webbsidor samt flera exempel på checklistor och verktyg som du kan ha användning av på din arbetsplats.
Arbetsmiljö och hälsa
Din arbetsmiljö är viktig för att du ska må bra och kunna jobba effektivt. Regeringskansliet arbetar på flera sätt för att främja en god arbetsmiljö, förebygga ohälsa och åtgärda eventuella problem. Som medarbetare i Regeringskansliet är det viktigt att delta i arbetet med att utveckla arbetsmiljö och hälsa. Därför bedrivs ett systematiskt arbetsmiljöarbete. Målen för arbetsmiljön finns beskrivna i Regeringskansliets arbetsmiljöpolicy.
Arbetsmiljöansvar
Det finns lagar och regler som är viktiga att känna till för alla som jobbar med arbetsmiljöfrågor.
Mousetrapper
Mousetrapper är en pionjär inom ergonomi och har de senaste 30 åren försett arbetsplatser runt om i Sverige med hjälpmedel som bidrar till bättre arbetsmiljö.
Vad är arbetsmiljö?
Arbetsmiljö är allt det som påverkar hur vi har det på jobbet. Det handlar till exempel om hur det ser ut i lokalerna där vi vistas under arbetsdagen, hur vi pratar med varandra, och om de digitala system vi arbetar i. Det handlar också om hur arbetet är organiserat.
Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen