Ljuddämpande mötesrum

Silento Pod™ från Lanab Group är en serie kompakta och ljuddämpade mötesrum som erbjuder en ostörd arbetsmiljö utan att störa andra. Här kan du hålla fokuserade möten eller prata ostört i telefon, även i bullriga miljöer. Rummen har ljudisolerade väggar med akustikskum för att absorbera ljud, eko och vibrationer.

För en bekväm arbetsupplevelse är rummen välventilerade och utrustade med smarta funktioner som USB-laddare och ledbelysning. Silento Pod™ finns i tre storlekar med plats för upp till fyra personer, och du kan anpassa dem efter dina egna behov genom att välja olika exteriöra färger och tygval.

Priset inkluderar montering av rummen, och alla rum är utrustade med stabila hjul för enkel förflyttning vid behov. Med Silento Pod™ får du en praktisk och flexibel lösning för att skapa en avskild och produktiv arbetsmiljö.

Många fördelar med Silento Pod

I en värld där arbetsmiljön spelar en avgörande roll för prestation och produktivitet är våra kompakta ljuddämpande mötesrum en perfekt lösning för olika miljöer. Vi förstår hur hög ljudnivå och störande ljudvågor kan påverka koncentrationen och leda till sämre resultat. Därför är det viktigt att arbetsgivare ger sin personal rätt förutsättningar för en god arbetsmiljö, vilket i sin tur är avgörande för framgångsrika bolag.

Ett område där en god arbetsmiljö är av största vikt är inom skolvärlden. Vi har sett imponerande resultat när gymnasieskolor har investerat i våra Silento Pod. Eleverna upplever betydligt mindre störningar när de skriver prov, och lärarna behöver inte längre boka upp hela klassrum för att rätta prov. Silento Pod har verkligen gjort skillnad och skapat en lugn och fokuserad atmosfär för både elever och lärare.

Genom att erbjuda ljudisolerade mötesrum som kan anpassas efter olika behov hjälper vi företag och organisationer att skapa en optimal arbetsmiljö. Det är inte bara ett investeringsbeslut, det är en investering i personalens välmående och framgång. Med våra Silento Pod mötesrum kan du skapa en tyst och effektiv arbetsplats där produktiviteten kan blomstra och kreativiteten kan flöda utan störningar. Så varför inte ta steget mot en bättre arbetsmiljö och upplev den märkbara skillnaden själv? Låt våra ljuddämpande mötesrum bli den investering som tar ditt företag till nya höjder!

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen