Silento Pod Duo

Silento Pod™ Duo är den perfekta mellanstorleken för möten med upp till två personer, där ni kan kommunicera ostört utan att bli störda av omgivande ljud. Med inkluderade soffor och bord, samt möjlighet att välja mellan tio olika tyger på sofforna, får du en personlig touch i rummet. Med en meter i djup finns gott om utrymme för båda deltagarna. Välj mellan fem olika exteriöra färger och åtta olika tyger för sittmöblerna för att skapa den perfekta atmosfären. Ljudisoleringen i väggar, glaspartier och dörrar ger er möjlighet att stänga ute oönskat ljud och skapa en fokuserad och kreativ miljö för era möten.

Sortering

Rekommenderad

Sortering

Stig in i en värld av ostörd kommunikation och produktiva möten med Silento Pod™ Duo! Denna välgjorda mellanstorlek är skapad för att rymma upp till två personer, vilket gör den till det perfekta valet för intima och effektiva samtal. En harmonisk kombination av funktionalitet och stil, som verkligen ger dig möjlighet att skräddarsy din arbetsplats efter dina behov.

Med Silento Pod Duo får du inte bara en tyst plats för samtal, utan en elegant inredningsdetalj som lyfter hela arbetsmiljön. Med ett imponerande urval av tio olika tyger till sofforna, kan du verkligen ge rummet din egen personliga prägel. Låt det spegla din professionella stil och samtidigt skapa en välkomnande och inspirerande atmosfär för alla möten.

Trots sin stilrena design ger Silento Pod Duo inte avkall på funktionalitet. Med en djup rymlighet på en meter har du gott om utrymme att sitta bekvämt tillsammans med din mötespartner. Det är ett utrymme som bjuder in till öppna diskussioner, kreativa idéer och lösningsorienterade möten.

Och möjligheterna slutar inte där! Du kan välja mellan fem olika exteriöra färger för att anpassa podens utseende till din arbetsplats. Dessutom finns det åtta olika tyger att välja mellan för sittmöblerna, vilket ger dig ännu mer flexibilitet för att skapa det perfekta mötesrummet för dina behov.

Men det mest imponerande med Silento Pod Duo är dess avancerade ljudisolering. Med noggrant konstruerade väggar, glaspartier och dörrar kan du lita på att allt oönskat ljud stängs ute. Det ger dig möjlighet att fokusera på mötets kärna, utan störande element som stjäl din uppmärksamhet.

Så om du strävar efter en balans mellan funktionalitet, professionell estetik och ostörd arbetsmiljö, är Silento Pod Duo det självklara valet. Ge dig själv och dina mötesdeltagare en unik upplevelse av samarbete och produktivitet i en värld där lugn och prestation går hand i hand.

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen