Silento Pod Station

Silento Pod™ Station är den största modellen i serien och rymmer möten med upp till fyra personer. Trots sin rymliga interiör är det lätt att förflytta poden genom att enkelt fälla upp stödbenen och rulla den till önskad plats. Vår Station-modell erbjuder ett imponerande urval av fem olika exteriöra färger och åtta olika tyger för sittmöblerna, så att du kan skapa ett mötesrum som passar din arbetsplats.Med avancerade ljudteknologier som akustikskum och ljudisolerande gummi i väggarna, kan du hålla möten helt ostört utan att störa andra omgivande arbetsplatser. Silento Pod Station ger dig den perfekta kombinationen av funktionalitet och diskretion för produktiva möten i en tyst och lugn miljö.

Sortering

Rekommenderad

Sortering

Välkommen till Silento Pod™ Station - den storslagna juvelen i vår serie av mötespoddar! Med tillräckligt med utrymme för upp till fyra personer, bjuder Station-modellen in till episka samtal och dynamiska möten där idéer får flyga fritt. Oavsett om det är en intensiv brainstorming-session eller ett strategiskt sammanträde, så kommer denna rymliga pod att ta ert möte till nya höjder.

Och det bästa är att du inte behöver oroa dig för att denna majestätiska pod är för stor eller tung att flytta. Med eleganta och smarta stödben som smidigt fälls upp, blir det enkelt att rulla den dit den behövs mest. Friheten att anpassa ditt arbetsutrymme har aldrig känts så enkel och inspirerande.

Låt kreativiteten flöda och sätt din personliga touch på mötesrummet genom att välja bland de fem olika exteriöra färgalternativen. Och inte nog med det - du kan även skapa en atmosfär som verkligen talar till dig genom att välja bland åtta olika tyger för sittmöblerna. Det blir som en kanvas för din arbetsplats, där du kan måla dina idéer och ambitioner i färg.

Men det som verkligen sätter Silento Pod Station i en klass för sig är dess sofistikerade ljudteknologi. Med akustikskum och ljudisolerande gummi i väggarna blir poden en fristad av ostörd koncentration. Ingen oro för att störa andra, ingen distraktion - bara fullt fokus på det som verkligen betyder något.

Så låt Silento Pod Station bli din plats för episka möten, där tankar får flöda fritt och kreativiteten inte har några gränser. Upplev det bekväma, det funktionella och det inspirerande - allt i ett mötesrum som tar dina idéer till nya höjder. Välkommen till ett möte i stillhetens och produktivitetens tecken, med Silento Pod Station som din trofasta guide.

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen