Håll din IVT 490 värmepump i toppskick med IVT/Bosch Filter 165x480x13

Håll din IVT 490 värmepump i toppskick med IVT/Bosch Filter 165x480x13

IVT 490, en av Sveriges mest populära frånluftsvärmepumpar, har varit en pålitlig källa till energieffektivitet i svenska hem sedan tidigt 2000-tal. För att säkerställa att din IVT 490 eller andra frånluftsvärmepumpar fortsätter att leverera på topp, är det av yttersta vikt att hålla ditt IVT-filter i bästa möjliga skick.

Det rekommenderas av IVT/Bosch att byta filtret minst en gång per år eller enligt behov. IVT/Bosch filtret är speciellt utformat för att passa IVT 490 och mäter 165x480x13.

Mät för perfekt passform

För att vara säker på att du har rätt filterstorlek, mät det gamla filtret och jämför med IVT/Bosch filtret. Detta garanterar en perfekt match och optimerad prestanda för din IVT värmepump.

Förhindra igensättning och skador

Originalfiltret till din IVT 490 är din bästa försäkring mot igensättning och skador som kan orsakas av partiklar som tränger in i värmepumpen. Genom att övervaka filtret noggrant och följa rekommendationerna för underhåll kan du förlänga livslängden på din värmepump och spara energi samtidigt som du minimerar reparationer.

Förpackningsalternativ

Filtren till IVT 490 finns i olika förpackningsstorlekar, inklusive 2, 4 och 10 pack, så du kan välja det som passar bäst för dina behov.

Så kom ihåg, för att säkerställa lång livslängd och effektivitet för din IVT 490 värmepump, är filtret det enda valet. 

Håll din värmepump i optimalt skick och njut av bekväm och energieffektiv uppvärmning i många år framöver.

 

Beställ filter anpassat för IVT 490 med gratis frakt från esgruppen.se. 2023-09-14

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen