Penclic Tangentbord

Penclic strävar efter att göra arbete med bärbara datorer hälsosamt och bekvämt. De betonar vikten av god design både estetiskt och funktionellt. Genom små, konsekventa förändringar i datorutrustningen vill de minska de negativa effekterna av datorarbete och skapa produkter som är både användbara och attraktiva. Deras sortiment inkluderar ergonomiska möss, trådlösa tangentbord, mini-tangentbord, mekaniska tangentbord, nummertangenter och pekplattor - alla designade med ergonomi i åtanke och kompatibla med olika operativsystem. Penclic håller fast vid sina skandinaviska rötter genom att designa produkterna i Stockholm och ser sina kunder som en mångsidig mix av människor som fortsätter att vara innovativa och aktiva.

Sortering

Rekommenderad

Sortering

Penclic förenar tro, ambition och design för att omdefiniera sättet de arbetar med bärbara datorer. Hälsa och välbefinnande borde inte offras i strävan efter produktivitet. Den tanken genomsyrar allt Penclic gör.

De ser design som en form av skönhet som sträcker sig bortom det yttre till det funktionella. Det handlar inte bara om att skapa estetiskt tilltalande produkter; det handlar om att skapa lösningar som harmoniserar med användarens livsstil. Detta är grunden för deras designfilosofi.

Deras trogna följeslagare är övertygelsen om att små, ihållande förändringar kan ha en djupgående inverkan. De förstår att den moderna arbetsplatsen, särskilt den som involverar långvarigt datorarbete, kan påverka hälsan negativt. Därför har de riktat in sig på att skapa datorperiferiutrustning som hjälper till att minimera dessa negativa effekter. Det är en långsiktig investering i välbefinnande och prestation.

Deras produkter är mer än bara verktyg - de är en del av en holistisk strategi för att förbättra den digitala arbetsmiljön. Genom att skapa ergonomiska möss, trådlösa tangentbord och andra innovativa lösningar, syftar de till att ge användarna verktygen de behöver för att arbeta smidigt och bekvämt. Varje detalj är noga genomtänkt för att stödja användarens komfort och effektivitet.

Deras resa började 2011 när de tänjde på gränserna för hur en datormus kunde vara. Då kallade de sin Penclic datormus för en medicinteknisk produkt, eftersom den bröt med konventionerna och prioriterade ergonomi. Idag är deras produkter resultatet av år av utveckling och förfining. Deras signatur ERGONOMISKA MUS, deras STILIGA TRÅDLÖSA TANGENTBORD, PORTABELA MINI-TANGENTBORD, MEKANISKA TANGENTBORD, NUMPADS och PEKPLATTOR - alla bär de stolt Penclics övertygelse om både form och funktion.

De är stolta över att hålla fast vid sina skandinaviska rötter. Deras kreativa arbete tar form i Hornstull, Stockholm, en plats som präglas av innovation och inspiration. Precis som deras kunder är de en eklektisk mix av resenärer, teknikentusiaster, kreatörer och upptäckare. De omfamnar den mångfalden och rörligheten, och de förblir engagerade i att skapa framtidens arbetsplats, en där hälsa och produktivitet samexisterar i harmoni.

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen